KOM I FORM ordinærkurs - har en varighet på 12

uker der du blir tett fulgt opp av Personlig trener i

hele perioden. Møter du på trening og følger rå-

dene underveis vil du nå målene dine!

Kurset inneholder: Temakveld/ foredrag om kosthold Temakveld/foredrag om generell treningslære Individuell treningsplan Kostholdsveiledning Konsultasjon 2x 60 minutter Tester (styrke og utholdenhet) Kroppsanalyse (Vekt og mål) Flere treningstilbud hver uke 2 samlinger med fysisk og faglig påfyll. Kursperioden starter med to temakvelder om kosthold og treningslære. Dette skal legge grunnlaget for de neste månedene med trening og livsstilsendring. Helsedirektoratets anbefalinger ligger til grunn i kostholds-undervisningen. Disse er basert på grundig vitenskapelig dokumentasjon om sam- menhengen mellom aktivitet, kosthold og helse. Dere skal lære om enkel, sunn og naturlig mat og er- fare dens effekt på kroppen. Dere vil ikke få noen diett eller fancy slankekur. Dere får utdelt et hefte med sunne og gode alternativer for måltider. Målet er at dere skal få mer overskudd, gunstig kroppssammensetning og bedre helse. Treningen Det tilbys treninger flere ganger pr uke, med instruk- tør og kun for kursdeltakere. Kjerne og bevegelighetstrening HIIT training (høy intensiv intervall trening) Kondisjonstrening utendørs Spinning (på splitter nye watt sykler) PT Grupper (styrketrening) WOD (crossfit inspirert trening) Praktisk info: For å delta på KOM I FORM kurs på Hemnes du være medlem og betale treningsavgift til SHIUL. Dette koster tilsammen 1500 kr pr år. For å delta på KOM I FROM kurs på Bjørkelangen, oppfordres du til å bli medlem Avancia sportssenter. (Kursdeltakere kan trene gratis i kursperioden) Treningene foregår innendørs hele vinter- halvåret men flyttes i stor grad ut på vår/sommer og høst. Du trenger ikke å være i form eller ha trent tidligere for å delta. Mange er bekymret for vondter eller gamle skader. Dette tas hensyn til men i de fleste tilfeller blir deltakerne bedre av treningen. Så kom igjen, dette er en unik mulighet til å komme skikkelig i gang med trening, få mer kunnskap, ned i vekt, stramme opp og komme i FORM rett og slett. Pris KOM I FORM kurs: Fra 4.000,- Her får du mye for pengene! Meld deg på til neste kurs i dag Neste kurs starter på Hemnes 2. januar 2019. Pris: 4.000,- + medlemskap og treningsavgift til SHIUL Avancia Bjørkelangen 7. januar 2019. Pris 4.400,- (trenger ikke medlemskap)
Malin Basnes-Svendsen. Utdannet Vernepleier og Personligtrener, kostholdsveileder, sykkel og gruppetrenerinstruktør ved NIH FRA KR 4000,-  12 UKERS KURS

KOM I FORM !

Design og vedlikhold: Grafisk Service AS
Malin Basnes-Svendsen Telefon: 93056522 Epost: malin@basnes.no Personvern

KOM I FORM ordinærkurs - har en varighet på 12

uker der du blir tett fulgt opp av Personlig trener i

hele perioden. Møter du på trening og følger rådene

underveis vil du nå målene dine!

Kurset inneholder: Temakveld/ foredrag om kosthold Temakveld/foredrag om generell treningslære Individuell treningsplan Kostholdsveiledning Konsultasjon 2x 60 minutter Tester (styrke og utholdenhet) Kroppsanalyse (Vekt og mål) Flere treningstilbud hver uke 2 samlinger med fysisk og faglig påfyll. Kursperioden starter med to temakvelder om kosthold og treningslære. Dette skal legge grunnlaget for de neste månedene med trening og livsstilsendring. Helsedirektoratets anbefalinger ligger til grunn i kostholds-undervisningen. Disse er basert på grundig vitenskapelig dokumentasjon om sammenhengen mellom aktivitet, kosthold og helse. Dere skal lære om enkel, sunn og naturlig mat og erfare dens effekt på kroppen. Dere vil ikke få noen diett eller fancy slankekur. Dere får utdelt et hefte med sunne og gode alternativer for måltider. Målet er at dere skal få mer overskudd, gun- stig kroppssammensetning og bedre helse. Treningen Det tilbys treninger flere ganger pr uke, med instruktør og kun for kursdeltakere. Kjerne og bevegelighetstrening HIIT training (høy intensiv intervall trening) Kondisjonstrening utendørs Spinning (på splitter nye watt sykler) PT Grupper (styrketrening) WOD (crossfit inspirert trening) Praktisk info: For å delta på KOM I FORM kurs på Hemnes du være medlem og betale treningsavgift til SHIUL. Dette koster tilsammen 1500 kr pr år. For å delta på KOM I FROM kurs på Bjørkelangen, oppfordres du til å bli medlem på Avancia sportssenter. (Kursdeltakere kan trene gratis i kursperioden) Treningene foregår innendørs hele vinterhalvåret men flyttes i stor grad ut på vår/sommer og høst. Du trenger ikke å være i form eller ha trent tidligere for å delta. Mange er bekymret for vondter eller gamle skader. Dette tas hensyn til men i de fleste tilfeller blir deltakerne bedre av treningen. Så kom igjen, dette er en unik mulighet til å komme skikkelig i gang med trening, få mer kunnskap, ned i vekt, stramme opp og komme i FORM rett og slett. Pris KOM I FORM kurs: Fra 4.000,- Her får du mye for pengene! Meld deg på til neste kurs i dag Neste kurs starter på Hemnes 2. januar 2019. Pris: 4.000,- + medlemskap og treningsavgift til SHIUL Avancia Bjørkelangen 7. januar 2019. Pris 4.400,- (trenger ikke medlemskap)
FRA KR 4000,-  12 UKERS KURS

KOM I FORM !

Malin Basnes-Svendsen Telefon: 93056522 Epost: malin@basnes.no Personvern
Design og vedlikhold: Grafisk Service AS